Tire'de Demokratlar Mangal Partisinde



Geçtiğimiz pazar günü Demokrat Parti Tire İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Şeref Şenki'nin daveti üzerine toplanan demokrat gençler doyasıya eğlendiler.
Babaoğlu Kuyu Kebapçısı'nın Balım Sultan Mevkiindeki bahçesinde yapılan mangal partisinde buluşan gençler eğlenmenin yanı sıra, sloganlar ve konuşmalar ile siyaset de yaptılar.
Açılış konuşması için mikrofonu alan DP Gençlik Kolları Başkanı Şeref Şenki, "Gençlik Kollarına desteklerinden dolayı DP Tire İlçe Teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Katılan genç arkadaşlarımıza da teşekkürler. Bugün tertip ettiğimiz mangal partisi yapacak olduğumuz organizasyonların ilki. İlerideki organizasyonlarımızda da hep beraber eğleneceğiz, hep beraber olacağız, herp beraber koşturacağız ve 29 Mart'da biz Tire sevdalısı gençler Tayfur hocamızı ve partimizi sandıktan zaferle çıkaracağız.
Daha sonra organizasyona katılan DP'den Tire Belediye Başkanı Adayı Tayfur Çiçek'de kısa bir konuşma yaptı. "Burada bulunan gençlerimizin gözlerinde gördüğüm ışık beni çok heyecanlandırıyor. Bugün pazar olmasına rağmen, herkesin farklı işleri olmasına rağmen bu kadar cok sayıda genci, organizasyon için görmek beni çok mutlu etti. Amacımız Tire'ye tekrar hizmet etmek, Tiremizi hakettiği gibi yönetmek. Biz görevde iken 2. Ligde basketbol takımımız ve amatör ligde namağlup şampiyonumuz, Tire Spor'umuz vardı. TireSpor'un düştüğü durumları görüyorsunuz. Bugün TireSpor'un maçı olmasına rağmen bütün gençler, bayrağımız altında birleşti. Organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmadılar.
Tire İlçe Başkanı Bekir Keseli ise "Bugün sizin gününüz gençler. Gönlünüzce eğlenin." dedi.
Yaklaşık 100 kişinin katıldığı bu dev organizasyon çerçevesinde, doğal bir ortam olan bahçede toplanan gençler hem eğlendiler hem siyaset yaptılar. Saat 13:00 sularında başlayan mangal partisi akşamüzeri saat 17:00'ye kadar çeşitli etkinlikler ve eğlencelerle sürdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder