Tayfur Çiçek Demokrat Parti'de



Geçtiğimiz hafta CHP’den ayrılması ile siyasetin gündeminde ilk sırada yer alan Tayfur Çiçek, dün gece DP ile el sıkışarak DP’nin adayı olduğunu açıkladı.
Başkan Nazım Çulcu ile kucaklaşan Tayfur Çiçek “Tire’ye hizmet etmek için halkımızın yoğun isteği ile DP’ye geldim. Çok mutluyum” dedi.
Nazım Çulcu ve Tayfur Çiçek’in kucaklaşmalarını izleyen partililer, iki eski başkanı ayakta alkışladılar. GİK üyesi Recep Taşyanar, eski ilçe başkanı Doğan Sertdemir, ilçe başkanı Bekir Keseli, ANAP eski başkanı Metin Çurku ve grubunun katıldıkları buluşmada duygusal anlar yaşandı.
Açıklama yapmasını istediğimiz eski başkanı Nazım Çulcu şöyle dedi: “ Uzun süredir siyasetten uzakta kaldım. Fakat halkımızın bana her gün mevcut yönetimin başarılı olmadığı haberleri beni huzursuz etti. Talep de çok olunca birde Tiremizi çok sevdiğimden aday olmayacağım, fakat başarılı bir başkan adayı ile tekrar görev yapacağımı açıkladım. Tayfur bey deneyimli ve başarılı bir başkan, döneminde yapılanları hepimiz biliyoruz. Tayfur Çiçek’i tekrar belediye başkanlığına getirmek için mücadele edeceğiz. Mücadele Tire’yi iyi yönetmek, Tire’ye hizmet vermek ve seviyeli olacaktır dedi.
Daha sonra söz alan Tayfur Çiçek’e; “ neden buradasınız?” diye sorduğumda. “Ben Tire’yi çok seviyorum. Beş yıllık dönemimde iyi işler yaptığım inancındayım. 22 Temmuz seçimlerinden önce birlikte olduk. Fakat tavandakiler anlaşma sağlayamayınca kararsız kaldık. Artık eski başkanımız Nazım Çulcu ile birlikte hizmet etme aşkı ile çalışacağız” dedi.
Eski ilçe başkanlarından GİK üyesi Recep Taşyanar da; “Tayfur Bey, doğru karar vererek doğru olanı yaptı. Birlik ve beraberlik içinde Tire’ye hizmet için genç arkadaşlarım ve halkımız ile çalışmalar yapacağız” dedi.
Yine eski ilçe başkanı Doğan Sertdemir; “Nazım ve Tayfur ağabeylerimizle tekrar iktidar olacağımıza inancım tamdır. Verilecek her göreve hazırız” dedi.
DP İlçe başkanı Bekir Keseli "İki eski belediye başkanımızın partimizde olmaları, kucaklaşmaları bizleri çok sevindirdi. Biz genç bir ekibiz. Tecrübelerinden faydalanacağımız başkanlarımız ile DP’yi Tire’de iktidara taşımak için çalışacağız." şeklinde konuştu.
DP’ye katılan Metin Çurku; “Biz grup olarak politikayı Tayfur Çiçek ile birlikte yaptık. Birlikteğimiz DP’de de devam edecek” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder