Tayfur Çiçek Sevgililer Gününde Bayanlara Çiçek Verdi



DP Belediye Başkan Adayı Tayfur Çiçek, Safir Düğün salonunda yapılan toplantıda Tireli bayanlarla bir araya geldi. Sadece bayanların katıldı toplantıda yüzlerce Tireli bayan yer aldı.

Coşkulu bir alkış eşliğinde salona giren Çiçek, platformdaki yerini aldıktan sonra; beraberinde getirttiği kırmızı karanfilleri salondaki bayanlara dağıttırarak, sevgiler gününü kutladı.

ÇİÇEK, “HERKESİN GÖNLÜNDE BİR SEVGİLİ VAR. BİZİM GÖNLÜMÜZDEKİ SEVGİLİ, TİRE”
Mikrofona geçen Çiçek yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Öncelikle, bugün özel bir gün. Sevgililer günü. Hepinizin sevgililer gününü kutluyorum. Herkesin gönlünden geçen bir sevgili var muhakkak. Bizim gönlümüzden geçen sevgili ise, Tire’dir.
Beş yıl önce güçlü bir AKP rüzgarı esiyordu. İşte o rüzgarı arkasına alan şimdiki AKP’li belediye başkanı M. Sıtkı İçelli Tire Belediyesinin başına geldi. O zamanlar Milletvekilinden tutun Bakanına bir sürü koca koca adamlar oy politikası için Tire’ye geldiler. İnsanların ihtiyaçlarını ve inançlarını oy uğruna kullanıp Tire Belediyesine geçtiler. Ama şuan artık o rüzgar Tire’de esmiyor.
Biz Çulhaoğlu’nun yukarılarda kalacağını düşünüyorduk. Fakat eski bakanımız, kulvar değiştirip alt kulvara geçmeyi uygun buldu. Oysaki biz Toplukonut mevkiinde bir caddeye onun ismini vermiştik üst kulvarda yer alan bir Tireli olduğu için. Madem bir alt kulvarda yer almayı kabul etmiş Çulhaoğlu, bizde hayırlısıyla başa geldiğimizde o caddenin ismini değiştireceğiz.”
Çiçek konuşmasının diğer kısmında; başta işsizlik sorunu olmak üzere, otopark sorunu, Tire’ye yapmayı planladıkları ‘Küçük Menderes Üniversitesi’, gerçek anlamda işlevsel bir kadın sığınma evi gibi birçok konuda planladıkları ve başa geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri, salonda bulunan kalabalık bayan topluluğuna anlattı.

1 yorum:

  1. ben almanyadan fener bahce ve tayfur cicek hayrani oktay sevindik adam gibi adam tayfur hoca ondan daha iyisi gelemez ve gelmemeli

    YanıtlaSil