Çerçi, Tayfur Çiçek'e Sert Çıktı



AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, doğup büyüdüğü Tire’yi ziyaret etti. Tire Esnaf Kooperatifi Mali Genel Kurulu’na, AK Parti’li Belediye Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli’yle ve partililerle birlikte katılan Mehmet Çerçi, salona girişinde esnaf üyelerinden büyük alkış aldı.
Esnaf Kooperatifi’nin genel kurulu ise, partilerin siyasi arenası haline dönüştü. Mali genel kurulda, AK Parti adayı Mehmet Sıtkı İçelli, DP Parti adayı Tayfur Çiçek, SP adayı Sadrettin Yakuter, MHP Adayı Faik Afyonlu ile CHP Tire İlçe başkanı Mutlu Dinç kendilerine ayrılan sıralarda yerlerini aldı. AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti’nin ilçeye yaptığı yatırımları anlattı. Temeli 21 Aralık’ da atılan 200 yataklı yeni Tire Devlet Hastanesi’nin 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını söyleyen Çerçi, “Tire ilçesi devletten önemli oranlarda yatırım almıştır” dedi. Salondan bir üyenin, “Hastanemiz niye bölge hastanesi değil ?” sorusuna karşı, Bölge hastanesi gibi bir kavramın artık devletin projeleri içinde yer almadığını da hatırlatan Çerçi sözlerini şöyle sürdürdü. “Tire’de uygulanan bu projenin aynısı model olarak Alaşehir’de de uygulanacaktır. Sizlere bu güne kadar verilen hizmetler ikinci ve üçüncü sınıf olmuş. AK Parti hükümeti size muhteşem bir hastane binası yaparak, birinci sınıf bir hizmet getiriyor. Hastanenin ismine takılmayın. Bu dev yatırımdan başta ilçe halkı olmak üzere tüm bölge halkı yararlanacak.”

DP ADAYINA SERT ÇIKTI
Tire Esnaf Odası’nın Mali Genel Kurulu’nu DP Adayı Tayfur Çiçek’le yan yana izleyen Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi salondan ayrılırken de, DP Parti adayı Tayfur Çiçek’e hitaben, “ Yeni yapılacak Devlet Hastanesi üzerinden size siyaset yaptırmam” dedi. Bu siyaset anlayışın son derece çirkin olduğunu ifade eden Çerçi, “Benim asıl mesleğim tıp doktorluğu. İlçeye son derece önemli bir yatırım gerçekleştirilmiş. Bu yatırıma Tire’lilerin sahip çıkması gerekirken, görüyorum ki saçma sapan polemiklerle siyasi malzeme yapılmaya çalışılıyor. O zaman da 1994’te temeli atılan hastaneyi o yıldan bu yana niye bitiremediniz diye sorarlar adama ? Yapımı devam eden devlet hastanesi de AK Parti iktidarı zamanında gerçekleşmiştir. Biz laf değil, hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu. Manisa milletvekili Mehmet Çerçi, Daha sonra AK partili Belediye Başkanı Mehmet Sıtkı İçelli ve İlçe Başkanı Erdoğan Güngör ve partililerle birlikte ilçede bazı kahvehaneleri dolaşarak, sohbet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder